FY006.jpg
Sera marin component 1-7 Afdrukken

In het zeeaquarium is een uitgebalanceerde en op elkaar afgestemde toevoer van voedingsstoffen nodig. Op die manier blijft de waterkwaliteit stabiel en is een gezonde groei van de koralen verzekerd. Sera marin biedt de houders van een zeeaquarium zo’n compleet assortiment, waarbij in totaal zeven speciaal op elkaar afgestemde producten een optimale verzorging van de koralen garanderen.

Sera marin COMPONENT 1 Ca bevat belangrijk calcium voor de opbouw van het skelet van koralen en andere lagere dieren.

In combinatie met Sera marin COMPONENT 2 Ca pH-buffer wordt de optimale pH-waarde van het zoute water bereikt en het natuurlijke buffersysteem in het rifaquarium gestabiliseerd.

Ook de mineralen strontium en magnesium zijn belangrijk voor de zeebewoners. Om hun groei duurzaam te bevorderen, biedt Sera de toevoegingen Sera marin COMPONENT 5 strontium en Sera marin COMPONENT 6 magnesium aan.

Behalve mineralen moeten ook de belangrijkste sporenelementen aan de inhoud van het aquarium worden toegevoegd: Sera marin COMPONENT 3 trace elements Anionics en Sera marin COMPONENT 4 trace elements Kationics zorgen snel en op eenvoudige wijze voor de dagelijkse behoefte aan deze voedingsstoffen.

Jodium is een belangrijk sporenelement dat als bestanddeel van de schildklierhormonen helpt om het zuurstof- en energieverbruik te regelen. Speciaal voor een constant jodiumgehalte van het water werd Sera marin COMPONENT 7 iodine ontwikkeld. Daarmee kan de jodiumopname stabiel gehouden worden en kunnen deficiëntieverschijnselen worden voorkomen.

 

 
RocketTheme Joomla Templates