FY013.jpg
TetraPlant Completesubstrate Afdrukken

       Het nieuwe bodemgrond concentraat voor prachtige, gezonde planten.

Waterplanten spelen een grote rol  in het behoud van de optimale balans in het aquarium.
Het nieuwe TetraPlant CompleteSubstrate is een gebruiksklare bodemgrond met lang werkende meststoffen die uw planten voorziet van groeibevorderende substanties.  
De gezonde groei van de planten wordt gestimuleerd, en de planten krijgen een prachtige groene kleur.
De Tetra onderzoeks- en ontwikkelingafdeling heeft vergelijkende tests uitgevoerd met andere verkrijgbare producten. Het resultaat van dit onderzoek wijst uit dat de plantengroei in het aquarium met gebruik van TetraPlant CompleteSubstrate aanzienlijk beter is.

TetraPlant CompleteSubstrate bestaat uit een hoogwaardige zandmengeling  met een hoog natuurlijk gehalte aan ijzer en microvoedingsstoffen evenals natuurlijke zwarte turf met bruikbare humusbestanddelen, welke de planten nodig hebben om sterke wortels en schitterend groene bladeren te krijgen. De korrelgrootte van het zand bevordert snelle wortelvorming en het optimaal gebruik van voedingsstoffen.

TetraPlant CompleteSubstrate is gegarandeerd vrij van nitraat en fosfaat om zo onaantrekkelijke algengroei te voorkomen.

TetraPlant CompleteSubstrate is zeer eenvoudig in gebruik :
Bij nieuw inrichting van een aquarium, een 1 à 2 cm dikke laag aanbrengen op de bodem van het aquarium.  Vervolgens TetraPlant CompleteSubstrate bedekken met een 2 cm dikke laag aquariumgrind.

TetraPlant CompleteSubstrate vervoegt het bestaande TetraPlant productengamma, en levert zo z’n steentje bij  aan  de plantenverzorgingsector.

 
RocketTheme Joomla Templates